12121

Share on Facebook Share Share on TwitterTweet Share on Google Plus Share Share on Pinterest Share Share on LinkedIn Share Share on Digg Share Send email Mail Print Print   Остават броени седмици до Свети Валентин- празникът, който стана много популярен в България и, който хиляди двойки празнуват. Преди тази […]

red-v-banqra

Share on Facebook Share Share on TwitterTweet Share on Google Plus Share Share on Pinterest Share Share on LinkedIn Share Share on Digg Share Send email Mail Print Print   Понякога е доста трудно да се овладее хаоса в банята, особено когато семейството се състои от повече членове. Сега ще […]

basementCleaning1_3

Обзавеждането в съвременните жилища е твърде разнообразно и може това многообразие на пазара провокира честата смяна на мебели. Къде обаче съхраняваме старото обзавеждане и кой да се погрижи за всички излишни неща от дома. Потърсихме мненията на специалисти по почистване на тавани мазета.

model-429733_960_720

Всеки, който се опита да ви убеди, че животът в 21. век не е забързан, определено не живее. Пътувания, работа, обучения, приятелства, празненства, вкъщи, навън, тук, там, навсякъде. Емоциите са истински, времето е споделено, но недостатъчно. Задачите са прекалено много, а плановете за свободното ни време са вълнуващи, но често не ни оставят да си починем…

Как Био козметиката може да ви помогне

Хубавото на тази част е че не отнема никакво време. Ако искаш да изтриеш умората от лицето си и да засияеш, трябва да намериш правилните продукти. Био козметиката за лице навлиза лека по лека и на българския пазар и ние можем да те уверим, че наистина си заслужава.

detsko

Share on Facebook Share Share on TwitterTweet Share on Google Plus Share Share on Pinterest Share Share on LinkedIn Share Share on Digg Share Send email Mail Print Print Когато става въпрос за детско спално бельо, то както и всяко друго нещо, необходимо за детето, на първо място трябва да […]

моделиране, проекти на дома

При подмяна на стари плочки с нови по подове и стени може да срещнете някои затруднения. Ако не желаете да губите време и усилия, решението е просто. Наемете експерти по кърти чисти. При условие, че старите керамика държи стабилно, с новото може да коригирате всичко от самото начало.

В основите на това как да се поставят нови плочки върху старите и възможно най-бързо да завършите довършителните работи стоят методите по полагане. Полагането на нови плочки върху стари спестява време и усилия и значително подобрява стайлинга.

детски облекла

Ако сте родител на едно или повече момичета, навярно отдавна ви е известно, че все ще правите разходи около покупки свързани с модата и добрия вид на децата си винаги. Докато някои смятат, че по-големи разходи се падат на родителите на момичета, то специалистите в модата ни уверяват, че не е съвсем така. В наши дни суетата у децата нарасна толкова много, че в някои от случаите дрехи за момчета се равняват на размера дрехи за момичета в гардероба.

Въпреки статистиките нека сега научим, кои са топ нещата, за които да следим в подбора на дрешки за малките момиченца:

дентална медицина

Грижата за здравето на целия организъм е основен фактор за успешното предотвратяване на проблеми със зъбите. Най-разпространените болести на устната кухина са кариесът и парадонтитът. Наред с неправилното хранене, липсата на хигиена и нередовност в посещенията при стоматолог, учените добавят в групата на главни виновниците за стоматологични проблеми, хронични болести, сърдечно-съдови заболявания по дихателната система и други.

Ранната диагностика и общата дентална медицина имат за цел да предотвратят неинвазивни методи на лечение. Превантивно взетите мерки са гаранция за качествено здрави и бели зъби, красивата усмивка е като магнит за чуждите погледи и огромна доза самочувствие.

Sport shoes 2

Няма да разочароваме дори представителките на нежния пол. Есента и зимата могат да бъдат свежи, пъстри, цветни, стига да ги изберете. Новите тенденции внасят настроение, харизма и озаряват всеки предстоящ зимен ден. Освежете ежедневието си в трите най-студени месеца с правилно избрани обувки. Дори производителите на спортни облекла са се погрижили да има изобилие от дамски маратонки.

Именно на модата в обувките се спираме сега, а преди да сте направили своя избора за оригинални маратонки, нека ви разкрием и някои от топ цветовете за този период от годината:

хигиената на домашния любимец

Ако от скоро имате домашна животинка, то навярно още изчитате цели томове материали, за това как да се грижите и отглеждате правилно.

Много са нещата, които имат важна роля в отглеждане на домашен любимец, а хигиената е едно от тях. Тя е ценен съюзник не само на домашния любимец, но и за цялото семейство, особено ако в дома живеят малки деца или възрастни хора.