Музикални подаръци за барабанисти

Музика

221111  Ако имате приятел или член на семейството барабанист, не вие на него, а той на вас задължително трябва да подари подарък специализирани тапи за уши. Естествено, се шегувам. Самият аз смятам, че това е един от най-трудните за овладяване инструменти и се изисква истински талант, за да можеш да свириш добре на барабани и наистина уважавам барабанистите.

 Тапите за уши
Да, те не са за отхвърляне, защото наистина има специални такива за музикантите. Причината е, че те винаги са изложени на риск от изгубване на слуха, именно поради естеството на работата си. Такива са Alpine MusicSafe Classic ™ . Те имат два чифта сменяеми филтри с изключителни звукови характеристики. Перфектна защита по време на концерти, репетиции и други шумни мероприятия. Те гарантират първокласна защита без да се губи яснотата на звука и да се насладите на музиката. Може да си купите едни и за вас.

Инструмента на барабаниста страда най-много от всички инструменти по време на свирене. За сега не е изобретено нещо, които да може да спре изхабяването на палките или други важни части. Това, което може да се направи, е те да бъдат съхранявани перфектно в „мирно време“.

 Калъф за чинели
Това е идеален подарък. Така те ще са удобни за носене. Например, водещата фирма в този бранш Meinl, изработва калъфи с две отделения – основно и допълнителен. Второто – за да има баланс, когато калъфа е пълен. За допълнително удобство им се добавят и колелца, когато чинелите са твърде тежки.

Полировачен материал за чинели
Тя им придава блестящ вид и възстановява оригиналния им блясък.

 Палки
Те винаги са удар в десетката. Не са дълготрайни и изтрайват горе долу колкото една четка за зъби. Хубаво е да се поинтересувате предварително обаче какви палки предпочита той – вид, качество, материал, тежест и т.н.

Успех!

Източник: http://music-shop.bg/

Подобни Публикации

  • Когато избирате дограма би трябвало да се ръководите от нуждите на дома ви. Естествено цената на новите прозорци е важен фактор, но не и единствения, на който да обърнете подобаващо внимание. Има и още важни неща като вида на дограмата, броя на камерите, устойчивостта на продукта, визията и така нататък.…
  • Съвременната баня може да предложи на своите домакини страхотни усещания, обзавеждане, комфорт, спа, релакс, модерни джаджи и приложения, които далече надхвърлят старите ни представи за общата функционалност на банята. За щастие обаче, банята не е само това – за щастие , защото на младите семейства им се раждат деца и…
  • Спортно-елегантна визия, лека небрежност и много удобство. Това обещава и модата през есента и зимата на 2015/2016 г. С маркови спортни стоки за жени и мъже може да получите много повече от стилна елегантност. Нещо повече, когато тялото е облечено в естествени и висококачествени материи, то може да долови удоволствието…