Пъстра модна палитра в сезона, дори при обувките

Мода

Няма да разочароваме дори представителките на нежния пол. Есента и зимата могат да бъдат свежи, пъстри, цветни, стига да ги изберете. Новите тенденции внасят настроение, харизма и озаряват всеки предстоящ зимен ден. Освежете ежедневието си в трите най-студени месеца с правилно избрани обувки. Дори производителите на спортни облекла са се погрижили да има изобилие от дамски маратонки.

Именно на модата в обувките се спираме сега, а преди да сте направили своя избора за оригинални маратонки, нека ви разкрием и някои от топ цветовете за този период от годината:

Синя феерия или наситен кобалт – този цвят често е свързан с възможността за вечерен тоалет. Небето изглежда по същия начин на залез слънце. Този цвят обединява нощната и дневна светлина, добавя блясък, въпреки, че самият той не е покрит с блясък. С дрехи и обувки, дори избора на спортни стоки в синьо може да направи силно впечатление във всеки подходящ момент.

Есенно море – и като започнахме със синята вълна, нека ви предложим още един оригинален и неустоим цвят. Тази есен зимата в морско синьо ще продължи своето пътуване към модния подиум, този път обаче не в закачливия си слънчев вид, а в тъмни нюанси. Това от своя страна е идеално за комбиниране на спортен дамски екип с маратонки за жени оригинал. Сега морето е по-приглушено синьо и отразява сивите облаци преди буря. Помислете за подобна комбинация в спортния тоалет.

Сангрия или огнено червено – след синьото, няма начин да не споменем любимия на 1/3 от населението на планетата цвят. Дали ще изберете цветът на традиционната испанска напитка, на есенен плод или на слънчевия залез е ваш изборът. В подбора на дрехи и обувки може да включите жълто, оранжево и алено, което автоматично ще грабне чуждото внимание. Най-хубавото е, че дизайнерите предлагат неустоими спортни обувки в подобни цветове.

Лавандула или романтичното в лилаво – тук за разлика от пролетната версия, стилистите са се спрели на нюанс, които се доближава до есенното небе. За разлика от синьото, обаче тук има една капка повече цвят, а именно той навява за женственост, нежност, подправени с малко хладина.

Кипарис или изумруд – няма спор, че това е цвета на класиката и пресъздава вечнозеленото растение. Сега обаче дамите могат да го вмъкнат в спортно яке или тениска и красиво да съчетаят с оригинални маратонки. Този цвят навива за дълбочина, сила и интензивност, характерни за динамичната и активна жена.

Нежно бледорозово или дива орхидея – става дума за нюансът, който събира в едно деликатния розов цвят, фуксия и виолетово. Той си партнира идеално с бяло, така, че смело може да се облечете в спортен екип и бели оригинални маратонки дори за фитнес залата.

Замъглено жълто или коняк – типичните есенни нюанси. И двата сами по себе си или в комбинация говорят много. В едни моменти те внасят топлина, а в други отне мат от позитивизма, но все с едничката идея, че жаркото слънце отново ще се завърне. До тогава изберете дрехи и обувки в тези нюанси и стоплете сетивата си.

Алуминият – става дума за опушеното сиво или сребристият нюанс. Той добре си партнира с кралско синьо, кипарис, наситено синьо и сангрия, така, че ако искате да останете забелязана, то спрете се на него дори докато спортувате.

Подобни Публикации

  • ТОЛКОВА Е ДОСАДНО, КОГАТО НАШИТЕ ИДЕИ ЗА ЧИСТ И СВЕТЪЛ  ДОМ, ИЛИ ВИЛА, СЕ ПРЕПЪВАТ В ИЗПЪЛНЕНИЕТО ОТ ЗАДРЪСТЕНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ Предвид ангажираността на хората днес, тази работа отнема много физически сили, време и понякога е свързана с известна доза риск. Ето защо на пазара съществуват фирми, които се занимават точно…
  • Всички наши родители помнят годините на социализма, когато с помощта от държавата се подпомагаха доходите на население, или така наречената процедура „самозадоволяване“. Тя била свързана с отглеждане на зеленчуци и плодове, с производство на месо и мляко. Целта, на задачата обаче била хората, които живеят в малки апартаменти, да получат…
  • Представете си, че сте поканили любимите си хора на гости. Те звънят на вратата, но навън вали проливен дъжд. Ако не искате да стоят мокри и да се чувстват некомфортно, добра идея е да имате навес над входната врата. Такъв ще предпазва площта пред нея и ще служи като изолация…