Обгърнете се в есенно-зимни цветове на дамска мода

Мода

Ако професията ви го позволява, то есента е идеално време, за да заложите на плетени материи, есенни цветове и малка щипка бохемски стил. Питате се как да постигнете този ефект ли?! Веднага ви казваме с магазин за дрехи втора ръка.

Не е трудно, а единствено условие тук е да внимавате с комбинациите. Използването на много елементи е практично, удобно и може да въведе всяка дама в действие. Не бива да прекалявате с аксесоарите, нито с цветове или количества. Всичко избирайте с мярка и усет към красивото. Дори артистичният стил има граници.

Пуловер или рокля – много елегантна и красива визия може да създадете дори с пуловер в доста по-голям от вашия размер. Нищо не ви спира да изберете и по-интересна плетка, груба плетка или специална такава. Заложете на цвят в дрехата. Телесните тонове, цвят шампанско, мляко създават още по-силно усещане за мекота. За още по-голяма артистичност поставете кожен мотив – гривна или колие.

Плетки или цветя – за по-специален повод винаги може да избирате измежду елегантност или лека небрежност дрехи. Добър вариант е съчетанието на пола във флора лен десен, тафта или коприна. Всичко това стои идеално с пуловер. Тоалетът е елегантен и артистичен, подсилен от удобството на тялото.

Рокля или сако – ако се спрете на сако, такова ще е много атрактивно. Ако съчетаете двете ще създадете изцяло нова визия и бохемски стил. Може да се спрете на материи от вълна, памук, плат и всичко това да е в есенни нюанси. Перфектно постижение и елегантна визия може да имате, дори ако роклята е от по-фина материя.

Кожа и плетиво – може да се спрете на тази визия, избирайки мек пуловер и кожена пола. Дори за завършек на цялата комбинация може да добавите кожено бомбе. За подобен ансамбъл не са необходими бижута. Дрехи с подобни материи говорят сами по себе си, създавайки едновременно закачлива визия и артистичен чар.

Повече инфо може да видите тук: маркови дрехи втора употреба.

Подобни Публикации

  •  Свети Валентин - най-романтичният празник стана много популярен в България и вече  хиляди двойки празнуват. Преди тази дата също се извършват редица приготовления. Независимо на колко дълга връзка се радват, за дамите е от огромно значение да изглеждат ослепително. Бельото, естествено, се избира специално и е набелязано дълго преди облеклото.…
  • Ако сте родител на едно или повече момичета, навярно отдавна ви е известно, че все ще правите разходи около покупки свързани с модата и добрия вид на децата си винаги. Докато някои смятат, че по-големи разходи се падат на родителите на момичета, то специалистите в модата ни уверяват, че не…
  • Таванското помещение все по-често се преоткрива. То дарява чудесни възможности и може да преустанови цялата жилищна атмосфера. С някои лесни подобрения и вие може да превърнете килера за вехтории в чудесен вариант с площ за битуване, творчество или работно място. Все по-често срещаните прозорци по покривите търпят видими подобрения и…