Романтична визия за най-романтичния празник

Мода

12121 Свети Валентин – най-романтичният празник

стана много популярен в България и вече  хиляди двойки празнуват. Преди тази дата също се извършват редица приготовления. Независимо на колко дълга връзка се радват, за дамите е от огромно значение да изглеждат ослепително. Бельото, естествено, се избира специално и е набелязано дълго преди облеклото. За да не бързате в последния момент, може да погледнете нашите предложения за романтичен вид, което въобще не означава, че трябва да сте в рокля.

• Принтовете на сърца

Подаряваме си валентинки, бонбоните са във форма на сърца, защо и да не облечем нещо, на което е апликирано сърчице ? И това не се отнася само за блузи, поли или рокли. Дори и чорапогащите са на сърца, а бельото още запазим в тайна. Нали, все пак, трябва да има елемент на изненада.

• Принтовете с целувки

Розови, червени и, дори, черни устни, украсяват множество рокли, пуловери и и тишърти. Всъщност, въпреки критичните оценки, тези модели дрехи изглеждат много сладко и са особено подходящи за тийнейджърки.

• Дантела, разбира се

За къде без нея? Едва ли има нещо по-романтично и подходящо за Свети Валентин, от дантелена рокля. Ако не сте почитателка на роклите, изберете каквато и да е дреха от дантела. Ефектът ще е същият, а и вие самата ще се чувствате изключително женствена. Със същият успех можете да заложите на тюла.

• Панделки, къдрици, волани и плисета

Като ще е романтика, да е! Въпреки, че горното съчетание е по-момичешко, то отива и на много зрели жени. Просто трябва да направите подходящо съчетание. Панделката може да не е в косите, а някъде по дрехите ви, а къдриците може да се сменят със свободно падащи, небрежни вълни. Между другото, роклите с волани изглеждат много женствено.

• Бонбонено розово и червено 

Такава комбинация ще направите, може би, много малко пъти в живота си, и един от тях може да е на празника на влюбените.
Смело съчетайте розова
пола с
червена риза, розова чанта с червени обувки, и розови бижута, с червено червило. Ще изглеждате сладко и романтично, готови, за да получите кутията си с бонбони във форма на сърца, и една голяма целувка.

Подобни Публикации

  • Цената за даден продукт или услуга в наши дни винаги оказва съществено значение върху продажбата му. И колкото и да отричаме, че цената за конкретно нещо не е твърде висока или пък е доста приемлива, тя винаги има ключово значение. Щом става дума за онлайн бизнес и цена за  изработка…
  • Таванското помещение все по-често се преоткрива. То дарява чудесни възможности и може да преустанови цялата жилищна атмосфера. С някои лесни подобрения и вие може да превърнете килера за вехтории в чудесен вариант с площ за битуване, творчество или работно място. Все по-често срещаните прозорци по покривите търпят видими подобрения и…
  • При подмяна на стари плочки с нови по подове и стени може да срещнете някои затруднения. Ако не желаете да губите време и усилия, решението е просто. Наемете експерти по кърти чисти. При условие, че старите керамика държи стабилно, с новото може да коригирате всичко от самото начало. В основите…