Модни колекции на дамски чанти 2016 – 3- ма дизайнера

Мода

 

1233Вече наближава сезона пролет–лято 2016 и модните дизайнери започват да изваждат на пазара техните произведения. Не правят изключение и тези, които предлагат дамски чанти.

 

Колекция Bulgari дамски чанти пролет-лято 2016

В Милан Bulgari представи новата си колекция от чанти за 2016-та година. Безусловна звезда в нея стана чантата Bejeweled, която е обсипана със скъпоценни камъни, и произведена в ограничени бройки. Това е една нова версия на модела Serpenti Forever.
Модните списания пишат, че „Този дизайн е вдъхновен от огърлицата от колекцията за фини бижута Bulgari 1968“. Експерти в областта на бижутата, които внимателно следят за това как се обличат звездите за различни церемонии, отбелязват, че това колие се носило на раздаването на Оскарите през 2006 г. от актрисата Кийра Найтли.
От колекцията пролет-лято 2016, всички модели на дамски чанти са в ярки цветове като синьо, розово, коралово, фуксия и жълто. A въпросната чанта Serpenti Forever идва в два цветови варианта: класически черно-бяло и в коралово – черно.

Дамски чанти от круизната колекция на Louis Vuitton за 2016 -та

Драги фешън маниачки, тук ви предлагаме и круизната колекция за дамски чанти на тази известна марка за тази година. По-добро място от слънчевият калифорнийски курорт Палм Спрингс за представянето на тази своя колекция Louis Vuitton Resоrt 2016 от специални чанти дизайнера Никола Гескер не би могъл да намери.

Ценителите на работата му смятат, че тази колекция е продължение на предишна такава, за което говорят мълниите и монограма на марката във вид на четирилистна детелина.

Дамски чанти на Katrin Langer от пролет-лято 2016

Дизайнера на марката ни радва с един възхитителен дизайн на чантите. Колекция пролет-лято 2016 въплъщава в себе си фолклорните традиции на Източна Европа. В основата на тези малки елегантни чанти стои дървена рамка, направена ръчно от майстори с помощта на традиционни инструменти за работа с дърво. По този начин се правят още музикални инструменти като цигулки, виоли, виолончела и т.н. Дръжките са украсени със седеф, и кожа на влечуги, но перлата на тази колекция, по мое мнение е една чанта с бродерия, в която основа е тайно умение плаунските ръкоделници. Малките чанти на тази марка се отличават с много трудоемко приготвяне. Брендът се е насочил към овладяването на скъпоценните бродерии с приказни мотиви, вдъхновени от цъфтящи букети от свежи и ярки летни цветя. Смятам, че те ще паснат на всяка рокля.

 

 

Подобни Публикации

  • Цената за даден продукт или услуга в наши дни винаги оказва съществено значение върху продажбата му. И колкото и да отричаме, че цената за конкретно нещо не е твърде висока или пък е доста приемлива, тя винаги има ключово значение. Щом става дума за онлайн бизнес и цена за  изработка…
  • Обзавеждането в съвременните жилища е твърде разнообразно и може това многообразие на пазара провокира честата смяна на мебели. Къде обаче съхраняваме старото обзавеждане и кой да се погрижи за всички излишни неща от дома. Потърсихме мненията на специалисти по почистване на тавани мазета.
  • Грижата за здравето на целия организъм е основен фактор за успешното предотвратяване на проблеми със зъбите. Най-разпространените болести на устната кухина са кариесът и парадонтитът. Наред с неправилното хранене, липсата на хигиена и нередовност в посещенията при стоматолог, учените добавят в групата на главни виновниците за стоматологични проблеми, хронични болести,…