Как да се обличате, за да изглеждате секси?

Мода

99  Повечето жени искат да изглеждат привлекателни в очите на мъжете. За съжаление, много от тях смятат, че най-добрият вариант е, ако са с къса пола и прилепнала блузка с голямо деколте. Внимание, обаче! Определено ще привлечете мъжкото внимание, но едва ли ще е от мъже, които бихте искали около себе си. За да бъдете сексуално привлекателни за интелигентни и интересни хора от мъжката половина, трябва да се обличате по коренно различен начин.

Започнете с избора на качествено бельо. Дори да не отивате на романтична среща, с такова бельо подсъзнателно се чувствате уверени.

Що се отнася до съотношението от дълбочина на деколтето и дължина на полата, има отлично правило : Носете дълбоко деколте с дълга пола или мини пола със затворена яка или блуза. Мъжете не ги привличат полуголи жени, те се нуждаят от поне малко мистерия, която да разгадаят. Може леко да разголите раменете и коленете, за да дадете възможност на желания от вас обект да си фантазира.

Противно на схващането, че мъжете предпочитат жени с поли, панталоните също могат да изглеждат секси. Просто трябва да знаете какви да изберете. Класическите дълги панталони трябва да са с няколко милиметра по-къси от петата и добре изгладени. Секси за мъжете са също и дънките.

Хвърляйте чорапогащите и си изберете чорапки. По-голямата част от мъжете ги харесват повече. Разбира се, това не трябва да е в ущърб на здравето ви . През зимата носете вълнени чорапогащи. Ще изглеждате по-привлекателни, отколкото замръзнали в тънки чорапи или чорапогащи.

Добре ще изглеждате с колан, подчертаващ талията. За тънички девойки са подходящи тънки колани за рокли, а за пълничките – широки. Секси обувки са тези на токчета.

Има и правила при избора на цвета на дрехите. Смята се, че сексуално привлекателни за мъжете са черното, бялото, червеното, синьото и жълтото. При избора на дрехи отдайте предпочитание на тъканите, които усещате добре.

И не забравяйте най-важното- бъдете уверени в себе си и своята сексуалност.

Подобни Публикации

  • Всички наши родители помнят годините на социализма, когато с помощта от държавата се подпомагаха доходите на население, или така наречената процедура „самозадоволяване“. Тя била свързана с отглеждане на зеленчуци и плодове, с производство на месо и мляко. Целта, на задачата обаче била хората, които живеят в малки апартаменти, да получат…
  • ТОЛКОВА Е ДОСАДНО, КОГАТО НАШИТЕ ИДЕИ ЗА ЧИСТ И СВЕТЪЛ  ДОМ, ИЛИ ВИЛА, СЕ ПРЕПЪВАТ В ИЗПЪЛНЕНИЕТО ОТ ЗАДРЪСТЕНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ Предвид ангажираността на хората днес, тази работа отнема много физически сили, време и понякога е свързана с известна доза риск. Ето защо на пазара съществуват фирми, които се занимават точно…
  • Когато избирате дограма би трябвало да се ръководите от нуждите на дома ви. Естествено цената на новите прозорци е важен фактор, но не и единствения, на който да обърнете подобаващо внимание. Има и още важни неща като вида на дограмата, броя на камерите, устойчивостта на продукта, визията и така нататък.…