Дантелата като мотив в дамски облекла

Мода

Дантелата изглежда винаги великолепно, независимо дали украсява блузата или полата. Тя съществува вече години наред и е част от облеклата на жените. Сега повече разнообразни плетива на една кука, нарязана, в брюкселски, черни или бели мотиви, дантелата се превръща в поредния хит за сезона. Такива може да избирате и на адрес: http://sndfashion.eu/.

Дантелата в дамски дрехи създава усещане за приказност, романтичност, великолепие. Безспорен е и факта, че в такава дреха всяка жена изглежда различно. Тя дарява със самочувствие и автоматично променя цялата визия.

Сега дантелени дрехи се завръщат на модната сцена, за да допълнят дамския гардероб, измествайки традиционните плетени дрехи.

Как да изберем дантелени дамски дрехи:

  • Дрехи в романтичен стил – говорим за рокли и комбинации от блузи и поли. Стилът от 50-те, 60-те и 70-те може изцяло да доминира. Тези дрехи могат да подчертаят женствеността. Талията на дрехата може да е подчертана от тънко коланче, полата да е разкривена, а акцентът да пада върху блузата и конкретно разголени рамене. Дантелата може да присъства в рязан вид. Всичко това може да създаде усещане за скок назад във времето и да разкрие нежна романтика.
  • Винтидж визия – става дума за ръчно плетени дантели на една кука. Дрехите са с максимално изчистен силует, а ефектът пада над плетениците. Прави поли и рокли, свободни ризи могат да са част от този стил. С такава визия ще сте едновременно елегантни и артистични, а магията на очарованието ще струи изцяло от вас.
  • Смеела елегантност в дамския тоалет – дантелата присъства дори във вечерните облекла. Тя е провокативна и весела. Тя е смела и претенциозна. Всичко зависи от личния вкус и избор на дамите. Комбинирайте панталон или пола с нежна дамска блуза вот фина материя. Класическата рокля си остава най-удобната дреха, затова не забравяйте за нея. Вмъкнете поне една в гардероба, украсена с фина дантела.

Подобни Публикации

  • Спортно-елегантна визия, лека небрежност и много удобство. Това обещава и модата през есента и зимата на 2015/2016 г. С маркови спортни стоки за жени и мъже може да получите много повече от стилна елегантност. Нещо повече, когато тялото е облечено в естествени и висококачествени материи, то може да долови удоволствието…
  • Когато избирате дограма би трябвало да се ръководите от нуждите на дома ви. Естествено цената на новите прозорци е важен фактор, но не и единствения, на който да обърнете подобаващо внимание. Има и още важни неща като вида на дограмата, броя на камерите, устойчивостта на продукта, визията и така нататък.…
  • Обзавеждането в съвременните жилища е твърде разнообразно и може това многообразие на пазара провокира честата смяна на мебели. Къде обаче съхраняваме старото обзавеждане и кой да се погрижи за всички излишни неща от дома. Потърсихме мненията на специалисти по почистване на тавани мазета.