Повечето жени искат да изглеждат привлекателни в очите на мъжете. За съжаление, много от тях смятат, че най-добрият вариант е, ако са с къса пола и прилепнала блузка с голямо деколте. Внимание, обаче! Определено ще привлечете мъжкото внимание, но едва ли ще е от мъже, които бихте искали около себе си. За да бъдете сексуално привлекателни за интелигентни и интересни хора от мъжката половина, трябва да се обличате по коренно различен начин.

Започнете с избора на качествено бельо. Дори да не отивате на романтична среща, с такова бельо подсъзнателно се чувствате уверени.

Що се отнася до съотношението от дълбочина на деколтето и дължина на полата, има отлично правило : Носете дълбоко деколте с дълга пола или мини пола със затворена яка или блуза. Мъжете не ги привличат полуголи жени, те се нуждаят от поне малко мистерия, която да разгадаят. Може леко да разголите раменете и коленете, за да дадете възможност на желания от вас обект да си фантазира.

Мини рокли Мини роклите са чудесен вариант за съблазняване на противоположния пол, както и за подчертаване на привлекателността на женските крака. Поради това без тях просто не може да мине всеки един моден сезон. За това и през 2016 г.  мини роклите все още са модна тенденция. Достатъчно оригинално изглежда […]

  Вече наближава сезона пролет–лято 2016 и модните дизайнери започват да изваждат на пазара техните произведения. Не правят изключение и тези, които предлагат дамски чанти. Подобни ПубликацииИскате онлайн бизнес – какво включва цената за изработка на уебсайт?78Цената за даден продукт или услуга в наши дни винаги оказва съществено значение върху […]

 Свети Валентин – най-романтичният празник стана много популярен в България и вече  хиляди двойки празнуват. Преди тази дата също се извършват редица приготовления. Независимо на колко дълга връзка се радват, за дамите е от огромно значение да изглеждат ослепително. Бельото, естествено, се избира специално и е набелязано дълго преди облеклото. […]

Ако сте родител на едно или повече момичета, навярно отдавна ви е известно, че все ще правите разходи около покупки свързани с модата и добрия вид на децата си винаги. Докато някои смятат, че по-големи разходи се падат на родителите на момичета, то специалистите в модата ни уверяват, че не е съвсем така. В наши дни суетата у децата нарасна толкова много, че в някои от случаите дрехи за момчета се равняват на размера дрехи за момичета в гардероба.

Въпреки статистиките нека сега научим, кои са топ нещата, за които да следим в подбора на дрешки за малките момиченца:

Няма да разочароваме дори представителките на нежния пол. Есента и зимата могат да бъдат свежи, пъстри, цветни, стига да ги изберете. Новите тенденции внасят настроение, харизма и озаряват всеки предстоящ зимен ден. Освежете ежедневието си в трите най-студени месеца с правилно избрани обувки. Дори производителите на спортни облекла са се погрижили да има изобилие от дамски маратонки.

Именно на модата в обувките се спираме сега, а преди да сте направили своя избора за оригинални маратонки, нека ви разкрием и някои от топ цветовете за този период от годината:

Как да разбера кога да заменя маратонките?

Прекалено старите или износени обувки са честа причина за наранявания.

Важно е да се замените вашите маратонки и всеки вид обувка с нови на определен период или след изминаване на известни разстояния. Предвид, че всеки нов чифт нови обувки на всеки няколко месеца може да се стори скъпа екстра е добре да знаете как да ги съхраните, за да ги притежавате за по-дълго:

  • Носете маратонки само за упражнения.

Въпреки, че спортните обувки често са най-удобния чифт, то не ги носете постоянно. Ходенето до кварталния магазин, обуването на бързо за отскачане до контейнера за смет, може да доведе до по-бързото им амортизиране и износване на възглавницата.

Ако професията ви го позволява, то есента е идеално време, за да заложите на плетени материи, есенни цветове и малка щипка бохемски стил. Питате се как да постигнете този ефект ли?! Веднага ви казваме с магазин за дрехи втора ръка.

Не е трудно, а единствено условие тук е да внимавате с комбинациите. Използването на много елементи е практично, удобно и може да въведе всяка дама в действие. Не бива да прекалявате с аксесоарите, нито с цветове или количества. Всичко избирайте с мярка и усет към красивото. Дори артистичният стил има граници.

Спортно-елегантна визия, лека небрежност и много удобство. Това обещава и модата през есента и зимата на 2015/2016 г. С маркови спортни стоки за жени и мъже може да получите много повече от стилна елегантност. Нещо повече, когато тялото е облечено в естествени и висококачествени материи, то може да долови удоволствието и да накара всеки да се харесва.

Нещо повече, когато заговорим за оригинални стоки, нещо сякаш витае във въздуха и завладява малки и големи. Почитателите на спортни маратонки могат да избират и да съчетават модели, десени и марки.

Модата сменя своята посока и налага изненадващи, триумфални облекла. Такива подчертават силуета, даряват свобода на движенията, формите и жестовете придобиват смисъл.

За дългите разходки в слънчеви и снежни дни, през златистата есен, незаменимо усещане и спокойствие ще доставят спортните стоки. Актуални за сезона модели детски маратонки, мъжки маратонки, дамски маратонки.

На модната сцена винаги е имало място за маркови дрехи. Сега и онлайн може да подчертавате не само женския имидж, но и този на мъжете.

Дантелата изглежда винаги великолепно, независимо дали украсява блузата или полата. Тя съществува вече години наред и е част от облеклата на жените. Сега повече разнообразни плетива на една кука, нарязана, в брюкселски, черни или бели мотиви, дантелата се превръща в поредния хит за сезона. Такива може да избирате и на адрес: http://sndfashion.eu/.

Дантелата в дамски дрехи създава усещане за приказност, романтичност, великолепие. Безспорен е и факта, че в такава дреха всяка жена изглежда различно. Тя дарява със самочувствие и автоматично променя цялата визия.

Сега дантелени дрехи се завръщат на модната сцена, за да допълнят дамския гардероб, измествайки традиционните плетени дрехи.