Как да поддържаме реда в банята: Няколко идеи за съхранение

За дома

red-v-banqra  Понякога е доста трудно да се овладее хаоса в банята, особено когато семейството се състои от повече членове.
Сега ще ви помогнем с няколко идеи за това, как да поддържаме банята подредена.
Минималистичният стил като гаранция за ред и чистота
Не е случайно, че минимализмът е толкова популярен интериорен стил в наши дни. Не само красотата и елегантната му естетика е причина за това. Истината е, че този стил е напълно съобразен с напрегнатото ежедневие и предлага опростен декор, който е изключително лесен за почистване и поддръжка.
Ако искате да се възползвате от това предимство заложете на отворени рафтове и мивка с изчистени линии, в близост до която поставете единствено най-необходимите неща – четка за зъби и сапун. Останалите дребни аксесоари могат да бъдат подредени в поднос или прикрити в шкаф с вратички, за да не изглежда помещението разхвърляно.

 Рафтовете и стелажите в банята
Рафтовете и стелажите са важен елемент от декора на банята, които ще ви помогнат да поддържате добрия ред. Основното им предназначение е да съхраняват козметични принадлежности, но отново внимавайте и поставете там само тези, които ежедневно употребявате.
Рафтовете в банята могат да поберат също и сгънати кърпи, но за да постигнете по-елегантен вид, добавете поне една свещ, картина или друг декоративен елемент.

 За добрия естетичен вид на помещението могат също така да допринесат много и завеси, хавлии и постелки в подходящи комбинации от цветове и материи, съобразени с общия стил на банята.
Кошниците в банята са подходящи за съхранение на малки неща

Напоследък са много използвани плетените кошници, които не само са добра декорация, но и могат да съберат много дребни неща, които иначе стоят разхвърлени из цялата баня. Какво може да побере една кошница? Доста. Само пробвайте!

Вазите – не само за цветя
Да, точно така. Вазите също могат да послужат идеално за съхранение на дребни неща. При това са и прекрасна декорация за интериора на банята.

Подобни Публикации

  • ТОЛКОВА Е ДОСАДНО, КОГАТО НАШИТЕ ИДЕИ ЗА ЧИСТ И СВЕТЪЛ  ДОМ, ИЛИ ВИЛА, СЕ ПРЕПЪВАТ В ИЗПЪЛНЕНИЕТО ОТ ЗАДРЪСТЕНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ Предвид ангажираността на хората днес, тази работа отнема много физически сили, време и понякога е свързана с известна доза риск. Ето защо на пазара съществуват фирми, които се занимават точно…
  • Таванското помещение все по-често се преоткрива. То дарява чудесни възможности и може да преустанови цялата жилищна атмосфера. С някои лесни подобрения и вие може да превърнете килера за вехтории в чудесен вариант с площ за битуване, творчество или работно място. Все по-често срещаните прозорци по покривите търпят видими подобрения и…
  • Всички наши родители помнят годините на социализма, когато с помощта от държавата се подпомагаха доходите на население, или така наречената процедура „самозадоволяване“. Тя била свързана с отглеждане на зеленчуци и плодове, с производство на месо и мляко. Целта, на задачата обаче била хората, които живеят в малки апартаменти, да получат…