Коректни кетъринг компании

Бизнес

07006Кетъринг компаниите са неизменен помощник в организирането на различни откривания, празници и тържества. Те приготвят, оформят в подходящи порции – стандартни или хапки и доставят на посочено от клиента място поръчаните ястия. Обикновено кетъринг компаниите снабдяват различни събития, на част от които се хапва „на крак“. Това са различни семинари, обучения, коктейли, откривания на магазини и не само, институции; пресконференции и други.

Кетъринг фирмите задължително трябва да разполагат с добри готвачи, които не се страхуват да експериментират. Трябва да имат усет към красивото, освен вкусното и да умеят да приготвят естетически привлекателно и малките индивидуални порции-хапки, в които трябва да се оформи храната за част от събитията. Основна роля имат и качествените продукти, от които да се приготвят различните ястия и коктейлни хапки.

Най-ранните сведения за кетъринг услуги са от далечната 1778г., когато услугата била предоставена на домакина на бал, проведен във Филаделфия, САЩ. Бизнесът започнал да се развива по-бурно след 1820г. на същата географска локация. С него се занимавали основно афро-американци.

За официален създател на кетъринг бизнеса, историята сочи Робърт Богъл (Robert Bogle).

След 1840 местните, притежаващи ресторанти, започнали да предоставят и кетъринг услуги.

1880г. заетите в бизнеса вече били внушителен брой.

През 1930 г. афро-американците били изцяло изместени от кетъринг бизнеса.

Днес кетъринг компаниите са навсякъде, но малцина са тези, които оцеляват и са любими на клиентите. С времето и разнообразието на пазара, хората стават все по-взискателни към това, което консумират. Изискване към храната е да е красива, вкусна, добре приготвена, атрактивна, да храни и очите и ако може, и да е здравословна.

Как да се ориентирате сред кетъринг бизнесите у нас? Ами, можете да експериментирате с поръчки от различни места – ще поизгубите малко (или повече) време и пари, ще преживеете един-два стомашни проблема… Може би сте склонни на подобен опит, за спорадична случайна поръчка на храна, когато в последния момент нямате проверена фирма, на която да разчитате. По-официалните събития обаче, особено такива, на които присъстват гости от различни социални прослойки и често, медии, изискват надежден, проверен, доказан кетъринг. Чували сте, че голяма част от хората, посещават подобни събития заради безплатната храна, нали? Е, възползвайте се. Нека Ви запомнят. Добрият кетъринг е солта на всяко събитие. Коректна кетъринг компания е това, което Ви трябва.

Идеята Коректна Фирма включва най-разнообразни бизнеси, доказали безупречната си репутация в Интернет. За тях споделен отрицателен опит в мрежата няма. Те са обединени под общото име Коректна Фирма, познато във вече общо осем европейски държави.

 

Подобни Публикации

  • Всички наши родители помнят годините на социализма, когато с помощта от държавата се подпомагаха доходите на население, или така наречената процедура „самозадоволяване“. Тя била свързана с отглеждане на зеленчуци и плодове, с производство на месо и мляко. Целта, на задачата обаче била хората, които живеят в малки апартаменти, да получат…
  • ТОЛКОВА Е ДОСАДНО, КОГАТО НАШИТЕ ИДЕИ ЗА ЧИСТ И СВЕТЪЛ  ДОМ, ИЛИ ВИЛА, СЕ ПРЕПЪВАТ В ИЗПЪЛНЕНИЕТО ОТ ЗАДРЪСТЕНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ Предвид ангажираността на хората днес, тази работа отнема много физически сили, време и понякога е свързана с известна доза риск. Ето защо на пазара съществуват фирми, които се занимават точно…
  • Когато избирате дограма би трябвало да се ръководите от нуждите на дома ви. Естествено цената на новите прозорци е важен фактор, но не и единствения, на който да обърнете подобаващо внимание. Има и още важни неща като вида на дограмата, броя на камерите, устойчивостта на продукта, визията и така нататък.…